Menu

22/09/2020

Back in time | Parkvilla Alphen a/d Rijn

Het najaar komt eraan en dat betekend heel veel nieuwe najaarscollecties van onze favoriete merken! De nieuwe najaarscollectie moet uiteraard ook op de foto gezet worden voor onze website, nieuwsbrieven en social media. Benieuwd hoe dit gebeurd? Wij nemen je mee tijdens onze fotoshoot bij Parkvilla in Alphen a/d Rijn. 


Het perfecte plaatje 

Een succesvolle fotoshoot begint bij een goede voorbereiding. Denk aan de locatie, op welke dag ga je fotograferen, welke tassen zet je op de foto en heb je deze tassen überhaupt ter beschikking?

De locatie van een fotoshoot moet goed aansluiten bij het thema van de fotoshoot. Als je najaars-tassen op de foto wilt zetten dan is het strand bijvoorbeeld geen geschikte locatie, maar ga je eerder naar het bos of een park. Wij hebben gekozen voor het Parkvilla, omdat het theater in een prachtig park gevestigd zit en het Parkvilla zelf een hele mooie vintage sfeer heeft met interessante muren en plekjes. 

 Say cheese!

Eenmaal op de locatie aangekomen zijn we meteen begonnen met het maken van foto’s. Variatie opzoeken door tassen op verschillende plekjes neer te zetten en ze vanuit verschillende hoeken te fotograferen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met het doel van de foto. Wil je de foto als banner gebruiken op de website, dan is het beter om de tas van verder weg te fotograferen. Voor social media zijn close-ups juist heel mooi, of wordt er een model gebruikt die het item vasthoudt. 

 Wat een toffe foto's!

Ook deze fotoshoot was super leuk om te doen en er zijn hele mooie foto’s uitgekomen. Tijdens deze shoot zijn onder andere tassen van SuitSuit, Inyati, Myomy, Bear Design en Abro op de foto gezet.

Check hieronder onze favoriete foto’s:

 

1. Abro

 

2. Myomy 

 

3. SuitSuit 

 

4. Bear Design 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt